Nuo 6 mėnesių, 250 g

„LABOS NAKTIES“ KOŠĖ SU RYŽIAIS, MAKARONAIS IR MORKOMIS

• Praturtinta geležimi, jodu, kalciu ir vitaminu D
• Šviežias pienas ir atrinkti grūdai
• Sudėtyje nėra GMO, dirbtinių dažiklių, kvapiklių ir konservantų.
• Nesaldinta, sudėtyje yra tik natūralių cukrų, esančių žaliavose

Košė yra puiki dienos pabaigai, net tiems, kurie yra dar visai maži. Visiems vaikams reikia energijos pasaulio tyrinėjimui ir su Semper koše, pagardinta skaniais vaisiais, mažyliai yra priversti pasinaudoti proga patirti ir pajausti visus įdomius dalykus, kurie supa juos. Semper pieniška grūdų košė su ryžiais, makaronais ir morkomis gaminama iš Švedijos ūkių grūdų ir pieno. Semper košė yra švelnios tekstūros ir skonio – tikras malonumas burnytei ir pilvukui.  Košės sudėtyje yra  geležies, kuri reikalinga vaiko smegenų veiklai vystytis, taip pat kalcis ir vitaminas D, kad kaulinis audinys vystytųsi tinkamai. Be to, košėje yra jodo, kuris reikalingas vaikui augti. 

Riebalai yra svarbūs vaikų augimo procese, todėl jų yra ir mūsų košėje. Tačiau tik teisingos rūšies riebalai. Todėl Semper košės sudėtyje yra tik riebalai iš grietinėlės, rapsų ir saulėgrąžų aliejaus.

Pakuotė 250 g, kodas 9795

Pienas (<0,1% riebumo), ryžių miltai 32%, makaronai (kietieji kviečiai) 12%, išrūgų milteliai (iš pieno), grietinėlė 10%, rapsų aliejus 7,5%, saulėgrąžų aliejus 7,5%, morkų dribsniai 3,5% (morkos, morkų sulčių koncentratas, kukurūzų krakmolas, maltodekstrinas, saulėgrąžų lecitinas), mineralinės medžiagos (kalcis, geležis, cinkas, jodas), vitaminai (A - retinilas, D -kalciferolis, E - tokoferolis, C –askorbo rūgštis, tiaminas, niacinas, B6 - piridoksinas, folio rūgštis, B12 - kobalaminas, pantoteno rūgštis). Sudėtyje yra pieno ir kviečių.

Maistinė vertė:  100 g košės miltelių 1 porcijoje (36 g miltelių  + 100 ml vandens)
Energija 1950 kJ  600 kJ 
  460 kcal  140 kcal 
Riebalai 20 6
  iš kurių riebalų rūgščių 4 1,2
     mononesočiųjų 7,7 2,3
     polinesočiųjų 7,3 2,2
Angliavandeniai 57 17
  *iš kurių cukrūs 21 6,3
Skaidulos (galaktooligosacharidai) 1,2 0,4
Baltymai 13 3,9
**Druska 0,5 0,15
Vitaminas A 350 μg  100 μg 
Vitaminas D 6,5 μg  1,9 μg 
Vitaminas E 7 mg  2,1 mg 
Vitaminas C 80 mg  24 mg 
Vitaminas B1 (tiaminas) 0,7 mg  0,21 mg 
Vitaminas B2 (riboflavinas) 0,5 mg  0,15 mg 
Niacinas(dienos norma) 6 mg  1,8 mg 
Vitaminas B6 0,4 mg  0,12 mg 
Folio rūgštis 45 μg  14 μg 
Vitaminas B12 1 μg  0,3 μg 
Pantoteno rūgštis 2 mg  0,6 mg 
Cholinas 100 mg  30 mg 
Natris 200 mg  60 mg 
Kalis 780 mg  230 mg 
Chloridai 450 mg  130 mg 
Kalcis 600 mg  180 mg 
Fosforas 420 mg  130 mg 
Magnis 60 mg  18 mg 
Geležis 8,5 mg  2,6 mg 
Cinkas 4 mg  1,2 mg 
Jodas 100 μg  30 μg 

*Sudėtyje yra tik natūralių cukrų. 

** Druskos yra tiek, kiek jos yra natryje. 

1 porcijoje (130 g) 100 ml vandens + 4 valgomi šaukštai miltelių (~30 g).

1. 125 ml šviežiai virinto geriamojo vandens atvėsinkite iki maždaug 60 °C temperatūros ir jį supilkite į dubenėlį.
2. Įmaišykite 4 valgomuosius šaukštus košės miltelių (~30 g).
3. Gerai išmaišykite iki košės konsistencijos.

Prieš maitinimą įsitikinkite, kad maistas ne per karštas.
Nevartokite pašildytų maisto likučių.

Pakelį laikykite sausoje vietoje kambario temperatūroje (iki 25°C). Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarytos pakuotės turinį suvartokite per mėnesį.

Košei pasibaigus, išorinę kartotinę pakuotę rūšiuokite kaip popierių, o vidinį maišelį – kaip plastiką.